НАЙ-НОВИ
ДА! Paesano gourmet pizza на добро ниво
Paesano gourmet pizza се намесва в битката на ул. Ангел...
Ул. Бъднина с едно от най-големите бг...
Една от улиците с най-прекрасно название в София е...
Азис избяга от Енджи Касабие
25.01.2014 09:08 | Видян 5254 пъти | Гласували 2
Рязкото влошаване на качеството на гозбите на Касабие обаче накарало Азис да потърси алтернатива. Виждайки как постепенно Васко стопил туловището си до фигура с мерки на манекен, негови много близки приятели хукнали да свалят килограми по метода на Касабие. С тях и Азис реши да поднови курса си, който за кратко бил прекъснал.
Обаче, след като си предплатили храна за няколко седмици, всички останали гладни. Срещу 35 лева на ден от кухнята на Касабие им изпращали престояла храна която директно отивала в контейнера за боклук. Направили си и експеримент, като решили да проверят дали прасета, които по принцип не отказват каквато и да било храна, ще налетят на порциите на Касабие. Грухтящите животинки дори не подушили манджите на ливанската диетоложка.
Недоволните от качеството на ястията на Енджи Касабие са се нароили и из интернет форумите, установи журналистическа проверка. „Измамници до мозъка на костите си! Всички у дома се събираме и залагаме какво е месото в кутиите. Щом объркахме риба с пиле и патешко с телешко, преценете сами. Хранят хората със старо и миризливо месо, а рецептите наистина не са и за прасета“, възмущава се гневно столично семейство, подлъгало се от масираната реклама, която диетоложката си прави.
Много от мераклиите да топят паласки обаче стигали до извода, че храната на Касабие не става за ядене чак след като са набили стотици левове. „Предплащаме седмица или две напред, а в замяна получаваме месо, сготвено ден-два по-рано в отвратителен външен вид. Добавят някакви индийски подправки, което не стига, че вонят отвратително, когато храната изстине, но и дразнят и без друго раздразнение от диетата стомах“, хулят ливанката бившите й клиентки.
Дали е истина или не, върви слух, че понеже Касабие и хората й не смогвали на всички желаещи да отслабнат, ползвали остатъци от менюто на „Кемпински“. Преди време пък бивша готвачка в кухнята на ливанката направи потресаващи разкрития за условията, при които се приготвяла храната.
„Много от нещата се пържеха в обикновено олио недостигаше храна, а порциите се правеха импровизирано с каквото беше останало в хладилника. Десертите се приготвяха с обикновена сладка сметана, захар и т.н. Веднъж питах приятеля й защо лъжат хората, като им пробутват такава храна за уж „диетична“, а той с ехидна мошеническа усмивка ми каза: „Абе, спокойно, Енджи ще им дава от билковите сокчета по-дълго време“, разкри тогава отвратената от методите на работа на Касабие нейна служителка.
свързани новини
Азис пролива сълзи за Баба Тошка, моли за помощ
Азис, Миле Китич и Деспина Ванди с обща песен?
Азис се обръща към Глория с "Кралице"
Цеци Красимирова, Лияна и Антония Петрова с награди от Paparazzi Awards 2014
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !