НАЙ-НОВИ
Младите да бъдат активни по темата за...
„Идеята ни е младите хора да бъдат активни по темата за...
MasterChef България се завръща с петото си издание
19.02.2019 13:36 | Видян 1294 пъти
Кулинарното шоу на добрия вкус ще се фокусира върху темата за националната ни кухня, но тя ще бъде преоткрита и представена по модерен и креативен начин.
Звездното жури в състав Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще развият връзката между храната, хората и културата в компанията на интересни и различни хоби-готвачи, които са готови да покажат качества и креативност по пътя към престижната титла и голямата награда от 100 000 лева.
Зрителите ще видят в MasterChef 5 разнообразни хоби-готвачи - българи живели в чужбина и чужденци, които живеят в България. Включването на първата дама в състава на журито, ще придаде още повече колорит и емоционалност в кухнята, благодарение на нейния международен опит и практика.
Пред бТВ, Роу признва, че започва и завършва своя ден в кухнята. "Имам много стриктен ритуал относно закуската, но и относно всичко съм много стриктна. Вярвам в ритуалите и много обичам хубавите и добрите навици. Закуската ми винаги е свързана с един много висок енергиен заряд. Не обичам тежки закуски, много рядко ям яйца.
Почти веганка съм и по принцип избягвам млечни продукти. Избягвам захар на 100%. Много чета и много се интересувам от силата на така наречените суперхрани.
Има два вида супер храни, едните са такива като сладкия картоф, спанака, кейла, авокадото, киселото зеле, но другата супер храна е много, много по-силна, много по-властна и променя някои генетични елементи от нашия живот. Това са суперхраните на древните ацтеки – асаито, асаи пудра, мачата, макуито, което друг вид боровинка", сподели топ готвачът.
свързани новини
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !